Om mig

Marie Lynge Svendsen (pigenavn: Ottosen)
Født den 03-08-1976 i Nibe
Gift med Lars Svendsen og har Victor på 8 år og Harald på 4 år
Elsker: Min familie, gadgets, strik, chokolade og strømpefødder.

Jeg har siden slut 70’rne rejst med mine forældre rundt i verden på grund af min faders arbejder som maskinmester. Blev fastboende i Danmark da jeg fyldte 15. Mine forældre valgte at rejse videre, så jeg boede først på efterskole og siden da sammen med min broder i vores forældres hus i Danmark.
I 1996 blev jeg sproglig student fra Aalborghus Gymnasium og valgte gå ind i teater branchen og har igennem mange år været tilknyttet Det Hem’lige Teater i Aalborg. Ved siden af mit teater arbejde har jeg arbejdet som stuepige, avispakker, rengøringshjælp og meget mere.
I 2003 blev jeg færdiguddanet som grafisk formidler fra Seminarium for Håndværk og Design. Har siden da haft diverse vikariater og freelance jobs.
Var i 5 år fastansat som online grafiker hos DTF travel i Hjørring men skiftede ultimo 2011 til en lignende stilling hos Texman i Aalborg.

Jeg har set, erfaret og oplevet mange ting. Jeg har altid vidst at min fremtid skulle være inde for den kreative verden og mit CV er vidne om dette. Det starter med skuespil og slutter med design.
Og når der ikke lige har været smør til brødet, har jeg med oprejst pande søgt nye udfordringer for at tjene til dagen og vejen.
Mine vigtigste leve-regler er, at man skal være glad for det man laver og aldrig gøre noget halvhjertet. Jeg sørger hele tiden for at opdatere min viden og evner inde for mine interesse-områder. Jeg er autodidakt på mange områder og jeg lærer ved at udforske og afprøve nye udfordringer.